مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صمت گفت: از آنجا که چین خودروهای برقی را با کیفیت مطلوب و قیمتهای رقابتی تولید کرده بیشتر خودروهای برقی که به ایران وارد میشود محصول این کشور است اما واردات از کشورهای اروپایی هم صورت میگیرد.
متقاضیان خودروهای وارداتی حدود یک سال در بلاتکلیفی به سر میبرند، اما با نزدیک شدن به موعد تحویل این محصولات، ابعاد دیگری از مشکلات خودروهای وارداتی برای خریداران روشن میشود.
نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه باید واردات خودرو تا حدی باشد که بتوانیم با ابتکارات خودروهای روز دنیا آشنا شویم در مورد خودروهای برقی توضیح داد: باید یارانه مورد نیاز برای استفاده مقرون به صرفه از این خودروها اختصاص داده شود.
مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو گفت: آخرین مهلت انتخاب خودروهای وارداتی امشب است و این مهلت تمدید نخواهد شد بنابراین متقاضیانی که پول مسدود کرده اند تا امشب برای انتخاب خودرو فرصت دارند.
رئیس سازمان توسعه تجارت، با اشاره به مشکلی که در ارسال اطلاعات مشتریان از بانکها به سامانه یکپارچه صورت گرفته، از تمدید مهلت تعریف حساب وکالتی نزد بانکها تا روز پنجشنبه خبر داد و تاکید کرد: چنانچه لازم باشد مهلت ثبتنام را هم تمدید خواهیم کرد و این اطمینان را میدهیم که تا آخرین تقاضا را پاسخگو باشیم.
دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد جزئیات مرحله اول واردات خودور برای جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر اطلاعیه شماره یک را صادر کرد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد از مصوبه دولت برای واردات خودروهای جدید به مناطق آزاد خبر داد و گفت: به ازای هر یک خودرویی که از منطقه آزاد به سرزمین اصلی وارد میشود، اجازهی واردات یک خودرو به منطقه آزاد با سقف ۲۰ هزار دلار داده شده است.
ماجرای واردات خودروهای کارکرده و نو، تنها برای مدیریت افکار عمومی و کاهش فشارها بر دولت مطرح میشود وگرنه دولت تمایلی به اختصاص ارز برای واردات خودرو ندارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه صادرات و واردات هوشمندانه بازار را تنظیم میکند، گفت: تولید کننده ایرانی باید بداند که مورد حمایت و از دست قاچاقچیان در امان است ولی یله و رها هم نیست.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: ۳۱ میلیارد و ۴۰۲ میلیون دلار ارز به وزارت صنعت، معدن و تجارت تخصیص یافته است و این وزارت صمت است که باید برای مصارف خود اولویتبندی داشته باشد.
اخباری در ارتباط با ورود محصولات برند لوکس سیتروئن یعنی DS در حالی به ایران شنیده می شود که واردات خودرو با دو برند پژو-سیتروئن و رنو از سوی سیاستگذار خودرویی تحریم شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تا قبل از پایان سال، ۳۱ هزار نفری که برای واردات خودرو ثبتنام کرده بودند تعیین تکلیف میشوند، گفت: تاخیری در واردات خودرو نیست و اکنون سامانهها برقرار شده و تعداد زیادی از متقاضیان خودرو دریافت کردهاند، عدهای هم در مسیر شمارهگذاری هستند و بقیه هم تا چند ماه آینده خودرو تحویل میگیرند.
رئیس سازمان توسعه تجارت به اشاره به اینکه تاکنون ۸۰۰۰ دستگاه خودرو وارد کشور شده و خودروهای روی آب برندهای معتبر در سامانه فروش عرضه خواهد شد گفت: نیمی از خودروهای ترخیصی پلاک شده اما زمان قانونی تحویل به پایان نرسیده است.
از صبح امروز (چهارشنبه)، سایت سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی با عرضه سه محصول برای متقاضیان بازگشایی شد؛ ثبتنامکنندگان مرحله اول خودروهای وارداتی از هماکنون به مدت سه روز (تا پایان روز جمعه یک دی ماه) میتوانند برای ثبت درخواست و انتخاب صرفا یک خودرو از میان این سه خودروی عرضه شده در ششمین دوره عرضه خودروهای وارداتیِ دارای مجوز اقدام کنند.